Tài liệu Thư viện số
Danh mục TaiLieu.VN
Kết quả 1-12 trong khoảng 4
Fatty acid composition including trans fatty acids content of selected Vietnamese instant noodles
Thành phần axít béo bao gồm axít béo dạng trans trong một số sản phẩm mì tôm Việt Nam. Kết quả của nghiên cứu này cung cấp thông tin về thành phần axít béo bao gồm axít béo dạng trans trong một số loại sản phẩm Mì tôm Việt Nam, bao gồm cả trong gói dầu gia vị.
9 p vlute 29/09/2015 481 1
Cố định vi khuẩn bằng hydroxide kim loại làm tăng độ nhạy của phương pháp PCR khi phát hiện vi khuẩn trong thực phẩm. Vi khuẩn ở nồng độ thấp không qua nuôi dưỡng có thể phát hiện được bằng phương pháp PCR nhờ cô đặc vi khuẩn từ thực phẩm bằng hydroxide kim loại. Enzyme DNase I được sử dụng để loại bỏ DNA từ vi khuẩn sống, do đó phương...
9 p vlute 29/09/2015 413 1
A back -propagation artificial neural net has been trained to estimate the activity values of a set of 18 N-alkyl-N-acyl- -aminoamide derivatives from the results of molecular mechanics and RHF/PM3/SCF MO semi-empirical calculations. The input descriptors include molecular properties such as the partition coefficient P, 3d structure dependent parameters, charge dependent parameters, and topological descriptors.
7 p vlute 29/09/2015 558 1
A complete and permanent hydrophilic modification of poly (ethyleneterephthalate) (PET) films is achieved by argon-plasma irradiation, subsequently grafting acrylic acid (AA) in vapor phase onto their surface. Both Ar plasma irradiation alone and post grafting AA rendered a complete hydrophilicity to PET surfaces. However, the hydrophilicity of the PET surface, only treated with the Ar plasma, is not permanent. In contrast, PET films,...
10 p vlute 29/09/2015 423 2
Đăng nhập
Bộ sưu tập số